Skip to content

Nogen der har set min ildsjæl? Jeg ved ikke hvor jeg har tabt den…

Ildsjael FB

Kan du huske det? Dengang hvor du arbejdede på det der projekt, hvor du var fuldstændig opslugt, hvor du brugte din kreativitet, dit intellekt og din krop, ja det hele smeltede sammen og tiden forsvandt mens du arbejdede.

Kan du huske den følelse?

Det kunne jeg TYDELIGT… Jeg kunne bare ikke finde ud af, hvordan jeg fik den flamme antændt igen.

Jeg havde en klar fornemmelse af, at vejen til at få gang i bålet igen gik igennem at starte op som selvstændig, men med hvad? Ideer havde jeg nok af, men koblingen mellem noget jeg virkelig brændte for, og hvordan der kunne tjenes penge på det, den var ikke lige til at finde.

Derfor gik jeg i gang med at lede, og jeg kan love dig for, at jeg søgte som en gal. Jeg søgte i uddannelser, i frivilligt arbejde, i hånd analyser, mit arbejde, i bøger, i personlighedstest, i moderskabet, i udlandet, ja alle tænkelige steder.

Jeg ville bare have et svar. Et konkret svar og en opskrift på, hvad lige præcis jeg skulle gøre, så jeg kunne komme i gang, smøge ærmerne op og ENDELIG flyde med den der berusende følelse af at være forbundet til mig om mig sjæl, og med mit purpose.

Da jeg fik børn blev tingene sat endnu mere på spidsen, for nu var det endnu et incitament til at blive selvstændig, fordi jeg ville saft suseme være mor på min måde og have tid til mine børn.

Derfor tog jeg springet og blev selvstændig, for hvis jeg da bare kunne selv kunne bestemme over min egen tid, så måtte jeg da med tiden finde the missing link, der ville connecte mig med min gamle ven aka frk. Dressels ildsjæl.

Lad mig gøre det kort. Eftersøgningen som selvstændig har givet mig hår på brystet, mellem tænderne og andre steder.., og uden at falde i offergraven kan jeg afsløre, at den har kostet både kroner og ører og nogle ordentlige gok i nøden til mig som person.

Den gode nyhed er, at jeg har fundet min gamle ven, hvilket jeg er dybt taknemmelig for hver eneste dag, jeg slår gluggerne op.

Og bedre endnu, jeg har fået skabt mig et liv, hvor jeg har tid til at være mor på mine præmisser, og hvor jeg har frihed til at dyrke alle de interesser, som er essentielle for mig. Og som krøllen på halen fandt jeg også ud af at skabe mig en bæredygtig business, så cirklen på min søgen er sluttet.

Måske sidder du og tænker, ja, ja, men hvordan fik du gang i den der ild igen?

Og det vil jeg mægtig gerne fortælle dig. Hvis det koges ind til en smagfuld fond, så er der såmænd kun 2 hovedingredienser:

  • ingrediens. Afsløringen af min egen løgnhistorie om, at jeg var sådan en der lyttede til mig selv, gjorde tingene på min måde og i øvrigt ikke var bange for noget.Bullshit siger jeg bare. Havde jeg lyttet til mig selv, og stolet på egne følelser og havde jeg haft MODET til at gå med det, som jeg dybest set godt vidste ville være det rigtige for mig. Ja, så havde jeg sparet mig for at komme HELT ned og ligge og smage på muldjorden. Og der er nemlig temmeligt langt op, når man først ligger dernede og roder rundt, skal jeg lige hilse at sige…
  • ingrediens. Hjælp. Jeg har fået masser af hjælp til at løse alle mulige udfordringer, som jeg ikke selv har kunne løse.

Resultatet ligger godt i maven. I dag lever jeg på en helt anden måde, hvor jeg konstant tager aktiv stilling til, hvordan mit liv skal se ud, og hvor jeg konstant arbejder på at blive skarpere på til at lytte til mig selv og gøre tingene på min måde.

Drømmer du også om et liv som selvstændig, hvor du kan mærke din ildsjæl brænde, har tid til at være mor på dine præmisser og følelsen af den absolutte frihed?

Og er du klar til at få hjælp til at realisere det?

Ja, i så fald kan du få min hjælp til at gå den direkte vej.

Alt du skal gøre er at sende mig en mail, og så tager vi en uforpligtende snak.

Kærligst Maria