Skip to content

Opskriften på det gode liv – nogen der har den?? For så vil jeg nemlig gerne låne den…

Hallo!! Er der nogen, som har opskriften til det gode liv__ For så vil jeg gerne låne den... (1)

Den opskrift ledte jeg godt nok efter i MANGE år.

Altså opskriften på, hvordan mit liv skulle stykkes sammen, for at jeg havde følelsen af, at der var en dybere mening med min tilværelse.

Som helt ung bosatte jeg mig i Spanien og erklærede, at her havde jeg tænkt mig at blive boende. De havde fat i den lange ende. Der var ingen stress, man kunne altid hænge ud sammen en time eller 3 mere, og livet var i det hele taget lige nu og her.

Den del elsker jeg stadigvæk, denne evne til at være tilstede i nuet uden hele tiden at være på vej et andet sted hen.

Så den ingrediens tog jeg med mig videre, da jeg ellers konkluderede, at “ejj der mangler stadig noget….”

Tilbage i Danmark igen var det op på hesten igen og ud og lede efter den der store sandhed om, hvordan livet skulle stykkes sammen for at blive godt (eller perfekt om du vil;-))

Og der er jo bølger og retninger nok man kan følge i jagten på det gode liv: man kan blive speltmor, gå efter runners high, blive globetrotter, selvforsynende, karrierekvinde, spirituella, glutenfri, hipster, fit før de 40, super mor, og så videre og så videre…

Og finder man ikke svaret der, kan man jo altid ty til: personlighedstest, numerologi, de 5 trin til en succesfuld forretning, astrologi, de 7 ting lykkelige mennesker har til fælles, etc.

For at gøre en lang historie kort, kan jeg sige, at jeg har endevendt de fleste retninger uden at finde OPSKRIFTEN.

Opskriften på hvordan jeg kunne finde hen på min rette hylde aka der hvor jeg havde følelsen af at bruge både min tid og mit liv på en måde, som gav mig en dybere mening med min tilværelse.

Det føltes dybt frustrerende, for hvad i alverden var der galt med mig? Hvorfor fik jeg ikke den der tilfredsstillende følelse, som jeg mente at kunne se andre havde fundet.

Ja, der var jo ikke noget galt med mig, udover at jeg er mig, og de andre er dem, og at det derfor ikke er de samme ting, som giver os den eftertragtede følelse af, at livet giver mening. Derfor findes der selvfølgelig heller ikke nogen opskrift eller noget 5 trins model, man bare kan følge.

Du skal selv finde ud af det!

Altså hvad det er, du vil med dit liv?

Har du endnu ikke fundet ud af det, så kender jeg årsagen.

Årsagen er, at du er bange.

Og ja, jeg siger det lige igen. Du er bange!

Nu sidder du nok og tænker “jeg er sk# da ikke bange for noget” Det gjorde jeg nemlig også første gang jeg blev introduceret for den tanke. Bange mig? Jeg var da ikke bange for noget som helt. Bare stik mig en udfordring, så skal jeg vise dig, at jeg tør!

Men det handler ikke om at turde handle.

Det handler om at turde:

  • Mærke hvad du egentlig ønsker dig af livet
  • Træffe de beslutninger, som er rigtige for dig, til trods for at du er bange for din økonomi, for at komme til at stå uden for fællesskabet med de mennesker, du normalt sammenligner dig med eller hvad det nu end måtte være, som bekymrer dig.
  • Shine med de gaver du har og vise dem frem til offentligheden. Ellers kan andre jo ikke få øje på dem.
  • Og så selvfølgelig sætte noget handling bag.

Så når du tør tage udgangspunkt i dig og dine ønsker, og tør handle på det til trods for massiv kriller i maven, så skal du se løjer.

Det bliver dit livs opskrift på din egen succes.

Jeg hepper på dig, og på at du finder din opskrift!

Kærligst Maria